TTK-s sikerek a Tokiói Olimpián

2021. augusztus 3., 12:50

Tokióban július 23-augusztus 8. között rendezik a csúcsteljesítmény világszintű ünnepét, a harminckettedik nyári olimpiai játékokat. A 2020-ban a pandémia miatt elhalasztott, majd nézők nélkül megrendezett olimpián különösen fontos, hogy hazánk sportolóit a Föld másik feléről is biztassuk.

Hatalmas dolog és egyben mérföldkő egy sportoló életében az Olimpia, évekig készülnek rá és még így is nehéz a kvótaszerzés. A versenyek, edzések közt Ők pedig még egyetemet is végeznek, ez bravúros időmenedzsmentet és elhivatottságot igényel, és már önmagában hatalmas siker! Karunkat két sportágban képviselték hallgatóink Japánban, akik judo és úszás sportágakban is szép eredményeket hoztak haza, öregbítve Karunk hírnevét!

Pupp Réka

Pupp Réka, a Sporttudományi és Testnevelési Intézet, testnevelő-edző BSc szakos hallgatója olimpiai ötödik lett 2021. július 25-én az 52 kg-os cselgáncsozók küzdelmében.

Pupp Réka

Kenderesi Tamás szintén a Sporttudományi és Testnevelési Intézet, edző (úszó) BSc szakos hallgatója pedig július 28-án, lendületes hajrában, egy hajszállal maradt le a dobogóról és negyedik helyen ért célba 200 méter pillangón.

Hallgatóinknak szívből gratulálunk és további sikereket kívánunk! Büszkék vagyunk, hiszen az egész világ előtt bizonyították tehetségüket!

Forrás: UnivPécs

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.
Bővebb információk »

Rendben