Kutatók Éjszakája 2021.09.24. - Programok és regisztráció
Rektori Ösztöndíj
RSS

Aktuális

Az alábbi, folyamatosan frissülő tartalommal jelentkező hírfolyamban tesszük közzé a koronavírussal kapcsolatban kialakult rendkívüli helyzettel kapcsolatos információkat... »

Tájékoztatjuk hallgatóinkat, hogy az egyetemen végbemenő modellváltás következtében a Pécsi Tudományegyetem adószáma és bankszámlaszáma 2021. augusztus 1-től megváltozott... »

A PTE Rektora a 2021/2022-es tanév őszi szemeszterére pályázatot ír ki a „Korszerű egyetem a modern városban: Értékközpontúság, nyitottság és befogadó szemlélet egy 21. századi felsőoktatási modellben” című projektben Női Hallgatók és Női Mentor Hallgatók számára... »

Dékáni utasítás a globális koronavírus járvány miatti egészségügyi veszélyhelyzetben alkalmazandó szabályokról

2021. szeptember 2.

2021. aug. 31-én módosításra került a 12/2020 (XI.12.) sz. dékáni utasítás a globális koronavírus járvány miatti egészségügyi veszélyhelyzetben alkalmazandó szabályokról a Pécsi Tudományegyetem Természettudományi Karán.

12/2020 (XI.12.) sz. dékáni utasítás

Félévkezdési Információk - Dékáni Közlemény

2021. augusztus 27.

„Tisztelettel tájékoztatom a PTE TTK hallgatói és dolgozói közösségét, hogy a hatályos szabályozásnak megfelelően, nappali tagozaton, a magyar nyelvű képzéseken, a 2021/22-es őszi szemeszterben jelenléti oktatással kezdjük a tanévet. Az első oktatási nap szeptember 6. Találkozunk a Campuson!

Dr. Horváth Attila
dékán

Információk a felvett hallgatók részére.. »

A 2021/22-es tanév időbeosztása

2021. július 26.

A 2021/22-es tanév időbeosztása

Nemzeti felsőoktatási ösztöndíj pályázatok bírálata

2021. július 16.

A PÖB elbírálta és rangsorolta a beérkezett Nemzeti Felsőoktatási Ösztöndíj pályázatokat, az alábbi linkre kattintva megtekinthető a fellebbezések utáni, végleges rangsor.

Nemzeti Felsőoktatási Ösztöndíj pályázatelbírálás eredménye

Ezúton szeretném tájékoztatni, hogy az Egyetemen végbemenő modellváltás következtében  a Pécsi Tudományegyetem adószáma és bankszámlaszáma 2021. augusztus 1-jével megváltozik. Ez számos pénzügyi változást eredményez az augusztus 1. előtti és az augusztus 1. utáni időszakban is... »

Hírarchívum... »

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.
Bővebb információk »

Rendben